100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI QUATTROPORTE IV 2.8 Biturbo 284 PK
Bouwjaar 03.1994 - 09.1998

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE IV 2.8 Biturbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.

Remblokken monteren

Elke MASERATI QUATTROPORTE IV 2.8 Biturbo heeft een eigen VIN-nummer. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI QUATTROPORTE IV komen. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken.

Goedkopen remblokken MASERATI

Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTBEDFORDDAIMLER. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.