100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI QUATTROPORTE V 4.7 GT S 439 PK
Bouwjaar 06.2008 - tot heden

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE V 4.7 GT S

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Rembloksets -handrem achterzijde

Remblokken monteren

De auto moet een korte remweg hebben. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.

Zachte remblokken

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI QUATTROPORTE V 4.7 GT S, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Goedkopen remblokken MASERATI QUATTROPORTE V

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATCHEVROLETLEXUSMGDAIHATSUOPEL. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.