100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI QUATTROPORTE V 4.7 S 431 PK
Bouwjaar 06.2008 - tot heden

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE V 4.7 S

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Rembloksets -handrem achterzijde

Remblokken monteren

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten. Elke MASERATI QUATTROPORTE V 4.7 S heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Goedkopen remblokken MASERATI QUATTROPORTE V

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij controleren altijd bij de MASERATI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Remvloeistof bedient de piston in de remklauw.

Zachte remblokken

Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.