100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI QUATTROPORTE VI 3.8 GT S 530 PK
Bouwjaar 01.2013 - tot heden

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE VI 3.8 GT S

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI QUATTROPORTE VI 3.8 GT S

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij controleren altijd bij de MASERATI QUATTROPORTE VI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI past.

Remblokken monteren

Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Zachte remblokken

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.