100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI SHAMAL 3.2 326 PK
Bouwjaar 12.1989 - 11.1995

Remblokken MASERATI SHAMAL 3.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remblokken monteren

Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Goedkopen remblokken MASERATI SHAMAL 3.2

Ieder voertuig heeft een andere remweg. Fading ontstaat door te warme remblokken. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.