100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI SPYDER Cabriolet 2.0 Bi Turbo 241 PK
Bouwjaar 06.1989 - 09.1996

Remblokken MASERATI SPYDER Cabriolet 2.0 Bi Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Goedkopen remblokken MASERATI SPYDER Cabriolet 2.0 Bi Turbo

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Gietijzer komt minder veel voor als component. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI SPYDER Cabriolet.

Remblokken monteren

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer. Deze meten de wielsnelheid. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Zachte remblokken

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODASSANGYONGVOLVOHYUNDAI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.