100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 121 I 1.5 76 PK
Bouwjaar 11.1987 - 10.1990

Remblokken MAZDA 121 I (DA) 1.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 121 I (DA) 1.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Goedkopen remblokken MAZDA 121 I (DA)

Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Zimmermann, Brembo, Pagid en Jurid De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Remblokken monteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Namen van eerste montage-remblokfabrikanten zijn ATE. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.