100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.5 75 PK
Bouwjaar 08.2014 - 11.2017

Remblokken MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Goedkopen remblokken MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Remblokken monteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 2 (DL, DJ) past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.