100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.5 107 PK
Bouwjaar 11.2014 - tot heden

Remblokken MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto. Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 2 (DL, DJ) komen. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. ABS wordt in werking gezet door sensoren.

Goedkopen remblokken MAZDA

Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.