100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.5 SKYACTIV-G 90 PK
Bouwjaar 08.2014 - 11.2017

Remblokken MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5 SKYACTIV-G

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Demonteren van een wiel moet als eerste. Wij controleren altijd bij de MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5 SKYACTIV-G dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Goedkopen remblokken MAZDA 2 (DL, DJ)

Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert ABS is een veiligheidssysteem op de auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Zachte remblokken

Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.