100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.4 80 PK
Bouwjaar 04.2003 - 06.2007

Remblokken MAZDA 2 (DY) 1.4

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 2 (DY) 1.4

Wij controleren altijd bij de MAZDA 2 (DY) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.

Zachte remblokken

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De auto kan naar links of naar rechts trekken.

Remblokken monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINILINCOLNLOTUS. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.