100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.4 80 PK
Bouwjaar 02.2003 - 06.2007

Remblokken MAZDA 2 (DY) 1.4

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Goedkopen remblokken MAZDA 2 (DY) 1.4

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 2 (DY) komen. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.

Remblokken monteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOBMWPORSCHE. Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.