100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.4 CD 68 PK
Bouwjaar 04.2003 - 06.2007

Remblokken MAZDA 2 (DY) 1.4 CD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Goedkopen remblokken MAZDA 2 (DY) 1.4 CD

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 2 (DY) past. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.

Remblokken monteren

Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDDAFLINCOLN. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.