100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.6 101 PK
Bouwjaar 02.2003 - 06.2007

Remblokken MAZDA 2 (DY) 1.6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. De auto kan naar links of naar rechts trekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLOTUSKIABMW.

Goedkopen remblokken MAZDA 2 (DY) 1.6

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 2 (DY) komen. Versleten remmen betekent gevaar op de weg.

Zachte remblokken

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.