100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 Sedan 1.5 i 103 PK
Bouwjaar 05.2010 - 06.2015

Remblokken MAZDA 2 Sedan (DE_) 1.5 i

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA 2 Sedan
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: P16013
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis.
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: LUCAS/TRW
Landuitvoering: Europa
Hoogte: 50,9 mm
dikte: 16,5 mm
Breedte: 125,6 mm
Gewicht: 1,28 kg
Inbouwplaats: voorzijde
63% Korting
54,10
146,21
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 2 Sedan (DE_) 1.5 i

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de MAZDA 2 Sedan (DE_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAFERRARIBUICK. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remblokken monteren

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. De auto kan naar links of naar rechts trekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.