100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.5 114 PK
Bouwjaar 10.2003 - 03.2009

Remblokken MAZDA 3 (BK) 1.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 3 (BK) 1.5

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 3 (BK). Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken.

Remblokken monteren

Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Demonteren van een wiel moet als eerste.

Zachte remblokken

Zware auto/’s hebben meestal grotere remmen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.