100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.6 107 PK
Bouwjaar 01.2007 - 12.2009

Remblokken MAZDA 3 (BK) 1.6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 3 (BK) 1.6

Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 3 (BK), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet.

Zachte remblokken

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHITOYOTAMASERATIPORSCHE.

Remblokken monteren

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.