100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.6 DI Turbo 109 PK
Bouwjaar 06.2004 - 06.2009

Remblokken MAZDA 3 (BK) 1.6 DI Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETALFA ROMEOHYUNDAIRENAULT. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Elke MAZDA 3 (BK) 1.6 DI Turbo heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Zachte remblokken

Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Goedkopen remblokken MAZDA 3 (BK)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.