100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.6 MZ-CD 90 PK
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remblokken MAZDA 3 (BK) 1.6 MZ-CD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 3 (BK) 1.6 MZ-CD

Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke MAZDA 3 (BK) heeft een eigen VIN-nummer.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAVAUXHALLAUDINISSAN. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Remblokken monteren

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.