100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.6 MZR 107 PK
Bouwjaar 01.2010 - 12.2013

Remblokken MAZDA 3 (BL) 1.6 MZR

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDALFA ROMEOOPELDACIAJEEP. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Fading ontstaat door te warme remblokken.

Goedkopen remblokken MAZDA 3 (BL) 1.6 MZR

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Lucas, Bosch, ATE, TRW, Brembo en Zimmermann

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 3 (BL) komen. Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.