100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 2.3 MPS Turbo 264 PK
Bouwjaar 06.2009 - 12.2013

Remblokken MAZDA 3 (BL) 2.3 MPS Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden. Elke MAZDA 3 (BL) 2.3 MPS Turbo heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Goedkopen remblokken MAZDA 3 (BL)

Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Ieder voertuig heeft een andere remweg.

Zachte remblokken

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.