100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Hatchback/Van 2.0 165 PK
Bouwjaar 04.2015 - 05.2016

Remblokken MAZDA 3 Hatchback/Van (BM) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 3 Hatchback/Van (BM) 2.0

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Brembo, Lucas, Textar en Zimmermann Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 3 Hatchback/Van (BM). ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Remblokken moeten op tijd vervangen worden.

Zachte remblokken

Slijtage komt geregeld voor bij onderdelen in een auto. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERSUZUKIMITSUBISHI. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. De auto moet een korte remweg hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.