100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 2.0 147 PK
Bouwjaar 06.2010 - 05.2013

Remblokken MAZDA 3 Sedan (BL) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De auto moet een korte remweg hebben. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken.

Goedkopen remblokken MAZDA 3 Sedan (BL) 2.0

ABS wordt in werking gezet door sensoren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 3 Sedan (BL) komen.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.