100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 2.0 158 PK
Bouwjaar 01.2012 - 12.2014

Remblokken MAZDA 3 Sedan (BL) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKINFINITIRENAULTLEXUS. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Te warme remmen is vaak een lange remweg.

Remblokken monteren

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Elke MAZDA 3 Sedan (BL) 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Goedkopen remblokken MAZDA 3 Sedan (BL)

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Een noodstop kan men beter vermijden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.