100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 2.0 153 PK
Bouwjaar 04.2015 - tot heden

Remblokken MAZDA 3 Sedan (BM, BN) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten standaard kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERDAIMLERBEDFORD.

Goedkopen remblokken MAZDA 3 Sedan (BM_, BN_) 2.0

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven.

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 3 Sedan (BM_, BN_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.