100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 2.0 170 PK
Bouwjaar 11.2014 - 05.2016

Remblokken MAZDA 3 Sedan (BM_, BN_) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSSAABINFINITIBUICK.

Goedkopen remblokken MAZDA 3 Sedan (BM_, BN_) 2.0

Schuine kanten zijn tegen het piepen. Een noodstop kan men beter vermijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 3 Sedan (BM_, BN_) past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Zachte remblokken

Gietijzer komt minder veel voor als component. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.