100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F IV 1.6 105 PK
Bouwjaar 04.1987 - 08.1993

Remblokken MAZDA 323 F IV (BG) 1.6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 323 F IV (BG) 1.6

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Zachte remblokken

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remblokken monteren

BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Elke MAZDA 323 F IV (BG) heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.