100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F VI 1.9 16V 114 PK
Bouwjaar 09.1998 - 01.2001

Remblokken MAZDA 323 F VI (BJ) 1.9 16V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 F VI (BJ) 1.9 16V komen. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat.

Goedkopen remblokken MAZDA 323 F VI (BJ)

Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Remblokken monteren

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIGMCSSANGYONGMG.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.