100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F VI 2.0 TD 90 PK
Bouwjaar 09.1998 - 12.2001

Remblokken MAZDA 323 F VI (BJ) 2.0 TD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zachte remblokken

Zware auto/’s hebben meestal grotere remmen. Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Een draagarm werkt samen met wielen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Elke MAZDA 323 F VI (BJ) 2.0 TD heeft een eigen VIN-nummer.

Goedkopen remblokken MAZDA 323 F VI (BJ)

ABS wordt in werking gezet door sensoren. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILAMBORGHINIJEEP. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.