100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 II Hatchback 1.5 72 PK
Bouwjaar 08.1982 - 04.1985

Remblokken MAZDA 323 II Hatchback (BD) 1.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 II Hatchback (BD) 1.5. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten.

Goedkopen remblokken MAZDA 323 II Hatchback (BD)

Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Montagesets bestaan vaak uit veren en platen.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERJAGUARSUZUKI. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.