100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III 1.6 GLX 73 PK
Bouwjaar 06.1986 - 03.1987

Remblokken MAZDA 323 III (BF) 1.6 GLX

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 323 III (BF) 1.6 GLX past. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Goedkopen remblokken MAZDA 323 III (BF)

Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Warm-remmen gebeurt alleen op een circuit. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.