100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Hatchback 1.1 54 PK
Bouwjaar 09.1985 - 10.1989

Remblokken MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.1

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.1

Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIMINISEATISUZU. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 III Hatchback (BF) komen. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Zachte remblokken

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Remblokken moeten op tijd vervangen worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.