100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Hatchback 1.6 GT Turbo 4WD 140 PK
Bouwjaar 10.1987 - 11.1991

Remblokken MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.6 GT Turbo 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.

Remblokken monteren

Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.6 GT Turbo 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 III Hatchback (BF) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Goedkopen remblokken MAZDA

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.