100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Hatchback 1.6 GT Turbo 140 PK
Bouwjaar 10.1985 - 08.1993

Remblokken MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.6 GT Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 323 III Hatchback (BF) 1.6 GT Turbo past. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remblokken monteren

Een draagarm werkt samen met wielen. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden.

Goedkopen remblokken MAZDA 323 III Hatchback (BF)

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.