100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Station Wagon 1.3 71 PK
Bouwjaar 01.1986 - 06.1987

Remblokken MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.3

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 323 III Station Wagon (BW) 1.3

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remblokken monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 III Station Wagon (BW). Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Zachte remblokken

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.