100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 P V 1.5 16V 88 PK
Bouwjaar 10.1996 - 09.1998

Remblokken MAZDA 323 P V (BA) 1.5 16V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een noodstop kan men beter vermijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 P V (BA) 1.5 16V, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 P V (BA) komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Goedkopen remblokken MAZDA

Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.