100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S IV 1.8 16V 4WD 103 PK
Bouwjaar 09.1991 - 07.1994

Remblokken MAZDA 323 S IV (BG) 1.8 16V 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA 323 S IV
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 1126Q
Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: SUMITOMO
voor remschijfdikte: 18
Gewicht: 0,08 kg
Inbouwplaats: voorzijde
62% Korting
10,55
27,77
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Remblokken monteren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 S IV (BG) 1.8 16V 4WD komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Zachte remblokken

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Elke MAZDA 323 S IV (BG) heeft een eigen VIN-nummer.

Goedkopen remblokken MAZDA

Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.