100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S V 2.0 D 71 PK
Bouwjaar 10.1996 - 09.1998

Remblokken MAZDA 323 S V (BA) 2.0 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen.

Goedkopen remblokken MAZDA 323 S V (BA) 2.0 D

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 S V (BA), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGFORDCITROENMINIVAUXHALLPONTIAC. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.