100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S VI 2.0 D 71 PK
Bouwjaar 09.1998 - 05.2004

Remblokken MAZDA 323 S VI (BJ) 2.0 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 323 S VI (BJ) 2.0 D

Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 S VI (BJ) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering.

Remblokken monteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen.

Zachte remblokken

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.