100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 2.3 155 PK
Bouwjaar 09.2006 - 12.2010

Remblokken MAZDA 5 (CR19) 2.3

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 5 (CR19) 2.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht.

Zachte remblokken

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 5 (CR19). Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Goedkopen remblokken MAZDA

Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.