100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 1.8 MZR 116 PK
Bouwjaar 09.2010 - tot heden

Remblokken MAZDA 5 (CW) 1.8 MZR

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Goedkopen remblokken MAZDA 5 (CW) 1.8 MZR

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij controleren altijd bij de MAZDA 5 (CW) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Remblokken zijn slijtgrage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder slijten dan de remschijven. Het is daarom van groot belang dat de remmen op tijd worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk, controleer daarom altijd tijdig op slijtage.

Remblokken monteren

ABS wordt in werking gezet door sensoren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het assortiment bestaat uit 30.000 verschillende artikelnummers. Chassis onderdelen zitten onder de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.