100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 2.0 147 PK
Bouwjaar 01.2011 - tot heden

Remblokken MAZDA 5 (CW) 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de MAZDA 5 (CW) 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Goedkopen remblokken MAZDA 5 (CW)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remblokken monteren

Namen van eerste montage-remblokfabrikanten zijn ATE. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.