100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 2.5 159 PK
Bouwjaar 09.2011 - tot heden

Remblokken MAZDA 5 (CW) 2.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 5 (CW) 2.5 komen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Demonteren van een wiel moet als eerste.

Zachte remblokken

Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Goedkopen remblokken MAZDA 5 (CW)

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.