100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 1.8 120 PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Remblokken MAZDA 6 Hatchback (GG) 1.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Hatchback (GG) 1.8, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Hatchback (GG). Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Goedkopen remblokken MAZDA

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.