100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 1.8 MZR 120 PK
Bouwjaar 08.2007 - 07.2013

Remblokken MAZDA 6 Hatchback (GH) 1.8 MZR

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Goedkopen remblokken MAZDA 6 Hatchback (GH) 1.8 MZR

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Hatchback (GH) past. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. ABS wordt in werking gezet door sensoren. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Remblokken monteren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.