100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.3 163 PK
Bouwjaar 03.2005 - 07.2007

Remblokken MAZDA 6 Sedan (GG) 2.3

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA 6 Sedan
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: P49038
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!.
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ATE
velg Ø: 18
Hoogte: 72,9 mm
dikte: 18,6 mm
Breedte: 155,2 mm
Gewicht: 2 kg
Inbouwplaats: voorzijde
57% Korting
75,18
174,83
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Sedan (GG) 2.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIKIADAIHATSU. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Sedan (GG) past. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Goedkopen remblokken MAZDA

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.