100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 1.8 MZR 120 PK
Bouwjaar 08.2007 - 07.2013

Remblokken MAZDA 6 Sedan (GH) 1.8 MZR

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het vervangen van de remblokken is belangrijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of wanneer de remblokken geluid gaan maken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Sedan (GH) 1.8 MZR past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.

Remblokken monteren

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Sedan (GH) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Goedkopen remblokken MAZDA

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.