100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 D 184 PK
Bouwjaar 03.2018 - tot heden

Remblokken MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKINISSANOPEL. Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set. Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) 2.2 D.

Goedkopen remblokken MAZDA 6 Sedan (GJ, GL)

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten standaard kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.