100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.5 194 PK
Bouwjaar 03.2018 - tot heden

Remblokken MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) 2.5

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.

Goedkopen remblokken MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) 2.5

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Zachte remblokken

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.