100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D 184 PK
Bouwjaar 03.2018 - tot heden

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen (GJ, GL) 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 6 Stationwagen (GJ, GL) 2.2 D

Namen van eerste montage-remblokfabrikanten zijn ATE. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Stationwagen (GJ, GL), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANBUICKIVECOLDV.

Zachte remblokken

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.